Project Resource Review


Na het vele denkwerk en gesprekken over budgetten is het nu tijd om daadwerkelijk plannen uit te voeren. Maar wie doet dat? Natuurlijk uw IT partner, maar wie stuurt hij? Wat weet u van de projectmedewerkers die bij u over de vloer komen en veelal toegang hebben of krijgen tot al uw kritische applicaties en data? In onze beleving gaat men in het algemeen te losbandig om met het toelaten van IT personeel van ICT partners om een project uit te voeren. Als de persoon in kwestie in dienst treed dan zouden er meerdere gesprekken plaats vinden om vast te stellen of dit de juiste kandidaat voor de functie is. Wij vinden dat personeel afkomstig van IT partners en deelnemers in een project dezelfde procedure moeten ondergaan als eigen personeel.

Go-Que is van mening dat kwaliteit, veiligheid en succes en sterk afhankelijk zijn van de personen die het project uitvoeren. Waarborgen hiervan begint al in een vroeg stadium, om deze reden hebben wij een assessment (Project Resource Review, of te wel PRR) ontwikkeld waarin project personeel getoetst wordt op kwalificatie, arbeidsethos en ervaring.

Succesvolle projecten worden klaar gespeeld door kundige en ervaren mensen. Vaststellen dat uw IT partner de juiste mensen op uw project zet komt niet alleen de kwaliteit en efficiency van het project ten goede, maar dwingt hem ook te investeren in personeel. Gecertificeerde medewerkers opereren efficiënter en zijn beter in staat te voorzien in de klantbehoefte.

 

Project Resourcse Review geeft inzicht in de kwalificatie, arbeidsethos en ervaring van de mensen die namens uw ICT partner een project komen uitvoeren.

 

Een Project Resource Review van Go-Queneemt deze zorg bij u weg. De PRR, licht project personeel door een kwalificeert naar gelang de 3 meet criteria (kwalificatie, arbeidsethos en ervaring). Scoort men een onvoldoende dan dient u de vervolgstappen met uw ICT-partner te bespreken.

 

Meer weten over de Project Resource Review, neem dan direct contact op met onze verkoopafdeling op 071-7110374!