vAssessment


Virtualisatie is het ultieme gereedschap om uw infrastructuur te consolideren, om uiteindelijk uw ICT kosten te verlagen. Wat virtualisatie u kan brengen wordt met onze vAssessment duidelijk in kaart gebracht. In een maatgevende periode wordt onze tool ingezet om mogelijke virtualisatie kandidaten te detecteren en te spiegelen aan business cases en best practices. Heeft u uw infrastructuur al gevirtualiseerd? Dan is de vAssessment een goed middel om de efficentie eens te meten om zo de meest rendabele inzet te krijgen van virtuele servers op de host (s).

Dit assessment maakt gebruik van VMWare tools maar kan ook een inschatting maken voor ander virtualisatie platformen zoals bijvoorbeeld Microsoft (Hyper-V) of Citrix (XenServer).

Het vAssessment bestaat uit een intake gesprek, een meetperiode en een eindgesprek met bevindingen en adviesrapport, als optie organiseren wij een workshop waar samen met belanghebbende binnen uw organisatie het heden, de toekomst en de mogelijkheden van uw ICT-dienstverlening samensmelt tot een ICT strategie.

Feiten over uw virtualisatie mogelijkheden of middelen, neem direct contact op!